"Master the Art of Living"

concept store

Onze conceptstore ‘Capanni lifestyle’ (vernoemd naar onze B&B, Casa Capanni, in Toscane) is gevestigd op de begane grond van een monumentaal pand dat in het verleden de Amersfoortste stadsherberg was. Onze winkel toont het concept van het ‘bewuste thuis’ als een essentieel deel van een lifestyle waarin duurzaamheid en eenvoud worden gecombineerd met schoonheid en harmonie. Naast onze eigen collectie en ontwerpen bieden we ook een zorgvuldig samengestelde collectie van artikelen aan die bewust zijn gemaakt (duurzaam, ambachtelijk en eerlijk) door kunstenaars en ontwerpers uit natuurlijke materialen.

het 'concept' van onze store

volg ons: 

interior design & interieurstyling voor een bewust ‘thuis’

arte di vita paint

arte di vita natural fabrics(linens & hemp)

arte di vita op maat gemaakte meubels

lees hier meer

lees hier meer

emma bridgewater

Hoffz interior

amandine de brevelay

arte pura

Onze duurzame en prachtige collectie

Bekijk onze lifestyle afdeling met artikelen zoals handtassen, portemonnees, sjaals, sieraden, etc.. Allemaal gemaakt door bevlogen kunstenaars en ontwerpers. Een onderscheidend, uniek cadeau voor je naasten.

Lifestyle

Wij zijn gespecialiseerd in zogenaamde ‘soft furnishings’ (kussens, lampenkappen, gordijnen, tafellinnen en bedlinnen). Wij verkopen handgemaakte lampenkappen, kussens en gordijnen van stof uit onze Arte di Vita. En we maken natuurlijk gordijnen op maat.

Soft furnishings

Contact 

Grote Sint Jansstraat 8
3811 HX Amersfoort
the Netherlandsinfo@capannilifestyle.eu


DI 13:00 TOT 17:00
WOE 12:00 TOT 17:00
DON 12:00 TOT 17:00
VRIJ & ZAT 10:00 TOT 17:00
& ELKE LAATSTE ZONDAG V/D MAAND 
12:00 TOT 17:00

+3133879572

openingstijden