Klik op 'start' om het formulier in te vullen. U hoort zo snel mogelijk van ons. Als u ons wilt spreken of een vraag hebt, bel +31620401970.
We horen graag van u!

boekingen

sluit

powered by Typeform

Country Retreats

Op het moment hebben we de volgende aanbiedingen voor onze vakantieaccommodaties in Toscane. Noem a.u.b. 'Vroege Lente Aanbieding' als in het opmerkingenveld als u boekt.

aanbiedingen

boutique b&B casa capanni

Casa Fiore of het kostershuis

'the earth laughs in flowers' (ralph waldo emerson)

'the earth laughs in flowers' (ralph waldo emerson)

Ontsnap naar Toscane met uw naasten tijdens de vroege lente om Toscane te ontdekken met de natuur vol in bloei! Verblijf in 1 van onze mooi ingerichte, comfortabele kamers en geniet van het lente weer in onze grote tuin met voldoende loungeplekken. Boek nu en ontvang 10 % korting op uw verblijf (minimum van 3 nachten)! Geniet van een gratis glaasje Prosecco als u aankomt. 

Ontsnap naar Toscane met uw naasten tijdens de vroege lente om Toscane te ontdekken met de natuur vol in bloei! Verblijf in ons self-catering appartement voor 6 personen, 'Casa Fiore', of ons self-catering appartement, 'Het Kostershuis'. Beide appartementen beschikken over een tuin met patio's. 'Het Kostershuis' heeft een prachtige keuken zeer geschikt om zelf een diner in te bereiden. Een welkomstpakket staat voor u klaar bij aankomst. Boek nu en ontvang 10 % korting op uw verblijf (minimum van 3 nachten)! Geniet van een gratis glaasje Prosecco als u aankomt.  

Geldig van 21 maart - 21 mei

Geldig van 21 maart - 21 mei

"master the art of living"

@arte_di_vita

follow: