Klik op 'start' om het formulier in te vullen. U hoort zo snel mogelijk van ons. Als u ons wilt spreken of een vraag hebt, bel +31620401970.
We horen graag van u!

boekingen

sluit

powered by Typeform

Country Retreats

Op het moment hebben we de volgende aanbiedingen voor onze vakantieaccommodaties in Toscane. Noem a.u.b. 'Kerst aanbieding' als in het opmerkingenveld als u boekt.

aanbiedingen

casa fiore of het kostershuis

'tis the season!

Ontsnap naar Toscane met uw naasten tijdens de kerstvakantie om Kerst en/of Oud & Nieuw te vieren! Verblijf in ons self-catering appartement voor 6 personen, 'Casa Fiore', of ons self-catering appartement, 'Het Kostershuis'. Beide appartementen beschikken over een open haard en 'Het Kostershuis' heeft een prachtige keuken zeer geschikt om zelf een Kerstdiner in te bereiden. Een welkomstpakket staat voor u klaar bij aankomst. Boek nu en ontvang 10 % korting op uw verblijf (minimum van 3 nachten)! Geniet van gratis warme chocolademelk bij een knisperend haardvuur in de woonkamer van nabijgelegen B&B Casa Capanni als u aankomt. Wij kunnen u goede restaurants aanraden waar u een heerlijk Kerstdiner kunt nuttigen.

Geldig van 20 december - 3 januari

"master the art of living"

@arte_di_vita

follow: