"Master the Art of Living"

concept store

In onze conceptstore, 'Capanni lifestyle' (vernoemd naar onze B&B, Casa Capanni, in Toscane) verkopen wij onze 'Arte di Vita' Verf & Stoffen collectie en zorgvuldig uitgekozen duurzame artikelen gemaakt door ambachtslieden en ontwerpers. Hier, op de begane grond van een prachtig monumentaal pand aan de Grote Sint Jansstraat in Amersfoort, vindt u alle benodigdheden om zelf uw eigen 'Arte di Vita' interieur (rustgevend en harmonieus) te creëren.  onze conceptstore 

volg ons: 

Alle benodigdheden om uw eigen 'Arte di Vita' interieur te creëren 

Stap onze winkel binnen en bekijk op uw gemak onze zelfontworpen en handgemaakte meubelstukken of onze oude vondsten. Van een Frans wastafeltje tot een brocante servieskast en met de hand beklede fauteuils. 

meubels

Eén van de geheimen voor het creëren van rust en harmonie is het gebruik van onze eigen ontwikkelde 'Arte di Vita' krijt- en kalkverflijn. We verkopen ook onze eigen was (in de kleuren bruin, wit en naturel), verfkwasten, primer en vernis. 

verf

Weet u niet zeker welke kleur te kiezen? Ons team staat voor u klaar om u te adviseren.

Wij zijn gespecialiseerd in zogenaamde ‘soft furnishings’ met de hand gemaakt van de natuurlijke stoffen uit de 'Arte di Vita' collectie. U vindt bij ons mooie handgemaakte kussens, lampenkappen, gordijnen, tafellinnen en bedlinnen. Ook maken wij gordijnen op maat. U kunt bij ons ook een aantal stoffen uit de collectie kopen bij de meter.

Stoffen

Op zoek naar een uniek cadeau? Of wilt u uzelf een nieuwe accessoire cadeau doen? Op onze lifestyle afdeling vindt u handgemaakte leren Italiaanse tassen, portemonnees, mooie sieraden in vintage stijl en sjaals.

Lifestyle

arte di vita paint

arte di vita natural fabrics(linens & hemp)

arte di vita meubels

lees hier meer

lees hier meer

emma bridgewater

Hoffz interior

amandine de brevelay

arte pura

Een greep uit onze duurzame en prachtige collectie

Contact 

Grote Sint Jansstraat 8
3811 HX Amersfoort
the Netherlandsinteriors@artedivita.eu


DI 13:00 TOT 17:00
DON 12:00 TOT 17:00
VRIJ & ZAT 10:00 TOT 17:00
ZONDAG 12:00 TOT 17:00

+3133879572

openingstijden

"master the art of living"

@arte_di_vita

follow: