Klik op 'start' om het formulier in te vullen. U hoort zo snel mogelijk van ons. Als u ons wilt spreken of een vraag hebt, bel +31620401970.
We horen graag van u!

boekingen

sluit

powered by Typeform

"Master the Art of Living"

Boutique Country Retreats

In onze drie landelijke vakantieverblijven,  boutique B&B en twee boutique vakantieappartementen, kunt u het effect ondervinden van het verblijven in een 'Arte di Vita' interieur dat tevens dienst doet als toevluchtsoord voor een rustgevende vakantie. Onze verblijven zijn ook de perfecte uitvalsbasis vanuit waar u alles wat Toscane te bieden heeft kunt ontdekken.    

in Toscane

een rustgevende vakantie

op de foto's: Monteriggioni, Tuscany

Als je er behoefte aan hebt om even geen vinger uit te steken tijdens je vakantie, verblijf dan in een van de comfortabele kamers, ingericht met natuurlijke materialen en Arte di Vita verf en stoffen, in onze 17e eeuwse Toscaanse villa genaamd ‘Casa Capanni’.

Boutique B&B

bed en breakfast 'casa capanni', een toevluchtsoord

ontdek meer...

Als een ruim appartement je meer aanspreekt, dan kun je verblijven in het boutique appartement ‘Casa Fiore’ met ruimte voor 6 gasten (eventueel extra een klein kind). Het beschikt over rustieke charme, rustgevende en natuurlijke interieurs en een grote tuin met lounge meubilair en uitzicht op Cortona. 

self-catering vakantie appartement in oud Toscaans arbeidershuisje 

Casa Fiore

ontdek meer...

'Het Kostershuis' is onze nieuwste aanwinst; een prachtig opgeknapt en door ons ingericht boutique appartement in de oude pastorie van onze dorpskerk. Bereid u voor om het geklingel van de kerkklokken te horen en voel de geschiedenis in de woonkamer met de oude fresco’s. Door de volledig geoutilleerde, op maat gemaakte 'Arte di Vita' keuken is dit een oase voor kookliefhebbers. 

Het Kostershuis

Schitterend appartement op de eerste verdieping van een Italiaans monument

ontdek meer...

Aanbiedingen

bekijk aanbied-ingen

We hebben regelmatig aanbiedingen en last minutes, dus vergeet niet om een kijkje te nemen op deze pagina voordat u uw vakantie boekt!

bekijk aanbiedingen

bezienswaardigheden

Onze huisfotograaf Rosie, die het liefste schiet met analoge camera op filmrolletjes, doet regelmatig verslag van onze retreats en de prachtige omgeving hier op haar blog. We hebben een selectie samengesteld van 'slow travel' verslagen en een aantal handige links. 

bezoek 
blog

bezoek Blog

bekijk bezienswaardigheden

"master the art of living"

@arte_di_vita

follow: