"Master the Art of Living"

Ons streven is om harmonie in iedere ruimte te creëren. Zachte, vergrijsde kleuren zijn essentieel in onze ontwerpen, net als natuurlijke materialen en stoffen. De ruimtes waarvoor onze oprichtster en interieurontwerper Alexandra van Cruyningen ontwerpt, hebben een werkelijk rustgevend effect op degenen die er tijd doorbrengen. Als dit u goed in de oren klinkt, huur ons in om een 'Arte di Vita' interieur te creëren in uw huis of bedrijf. 

Gebruik van kleur en natuurlijke materialen om harmonie te creëren

interieur ontwerp

natuurlijk

bewust

harmonie

kleur

Wij voeren projecten uit in allerlei typen woningen. U kunt ons bellen om één kamer in te richten, of meerdere of een heel huis. Samen realiseren we het interieur van uw dromen. Wij kunnen de stoffen, verf, meubels en accessoires leveren. We kunnen ook bestaande meubels opnieuw voor u bekleden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

interieurprojecten

voor particulieren

You can use this space to show viewers your studio space, show off your beautiful products, or simply share more about what you do. These sections can be deleted or rearranged however you like. 

Mr. Bingley was obliged to be in town the following day, and, consequently, unable to accept the honour of their invitation, etc.

soft furnishings

Voor eigenaren van kleine hotels, pensions en B&B’s

B&B droom

Zelf hebben wij ervaring met het creëren en al 6 jaar succesvol runnen van B&B Casa Capanni in Toscane. Vanuit die ervaring kunnen wij ondernemers in heel Europa ondersteunen bij de inrichting van hun hotel, pension of B&B. Hoe aantrekkelijker de inrichting, des te meer gasten zullen boeken en ook weer terugkeren. Wij ondersteunen ook bij andere aspecten van de bedrijfsvoering, zoals vergunningen of benodigde inventaris, etc. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

OP MAAT GEMAAKTE MEUBELS

In de ARTE DI VITA WERKPLAATS bouwen wij onze eigen ontwerpen, bijvoorbeeld onze op maat gemaakte open keuken modules (van bijvoorbeeld eikenhout of pijnboomhout). We ontwerpen en bouwen ook wastafels voor de badkamer, headboards en bedden. Jouw wens is de basis voor ons ontwerp. Als we het eens zijn over het ontwerp en de maten, dan bouwen en installeren wij wat je bij ons hebt besteld. 

WE HOUDEN ER VAN OM OUDE MEUBELEN NIEUW LEVEN IN TE BLAZEN DOOR ZE OP TE KNAPPEN EN TE BEKLEDEN MET ONZE EIGEN LINNEN EN HENNEP STOFFEN.


STOFFERING & RESTAURATIE 

meubel ontwerp

verblijf in een 'arte di vita' interieur

Voordat u beslist of u ons inhuurt voor uw interieur project, waarom verblijft u niet in een van onze landelijke verblijven in Toscane? Wij hebben de inrichting van deze verblijven tot ons genomen en daarom fungeren ze tevens als showrooms van ons interieur ontwerp. De beste manier om erachter te komen of u graag in een 'Arte di Vita' interieur zou willen wonen is om in een van onze verblijven een paar dagen door te brengen, om het effect van het kleurgebruik in de kamer te bemerken en om te slapen in soepel linnen beddengoed.  

ga naar
'country retreats'

klik hieronder om te zien wat anderen over ons schrijven 

Pers

"master the art of living"

@arte_di_vita

follow: