'Arte di Vita Interiors' is opgericht door Alexandra van Cruyningen en wordt gerund door een klein, toegewijd team. 'Arte di Vita' is Italiaans voor 'de kunst van leven'. Het is allemaal begonnen met onze boutique B&B in Toscane. Na jarenlang te hebben gezocht naar de perfect verfkleuren en stoffen, heeft ze haar eigen lijn krijt- en kalkverf in vergrijsde kleuren ontwikkeld, een collectie natuurlijke stoffen samengesteld en een collectie van woonaccessoires (verkrijgbaar in onze online shop) die we met de hand maken van onze stoffen in onze studio in Nederland.   

de kunst van harmonieus wonen

Over ons

Naast ons interieurontwerp, bieden wij ook vakantieaccommodatie in Toscane. Voordat u beslist of u ons inhuurt voor uw interieur project, waarom verblijft u niet in een van onze landelijke verblijven in Toscane? Wij hebben de inrichting van deze verblijven tot ons genomen en daarom fungeren ze tevens als showrooms van ons interieur ontwerp. Ervaar het effect van het kleurgebruik in de kamers en slaap in soepel linnen beddengoed.  

'showroom' in toscane

vakantie 

You can use this space to show viewers your studio space, show off your beautiful products, or simply share more about what you do. These sections can be deleted or rearranged however you like. 

Mr. Bingley was obliged to be in town the following day, and, consequently, unable to accept the honour of their invitation, etc.

soft furnishings

studio

In onze studio in Leusden maken we onze woonaccessoires met de hand van onze collectie natuurlijke stoffen. Je kunt gezellig langskomen op zaterdag om onze verf, stoffen en woonaccessoires te bekijken en om te winkelen, om onze showroom meubels uit te proberen en om op maat gemaakte bestellingen te plaatsen (voor woonaccessoires, gordijnen en het stofferen van meubels). Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en de mogelijkheid van een interieurproject met ons te bespreken. 

studio / showroom in Nederland

bezoek onze studio

Ardennen 62
3831 EZ Leusden
Utrechtinteriors@artedivita.eu

zaterdag van 12:00 tot 17:00
woensdag, donderdag en vrijdag: open op afspraak

+31(0)620401970

openingstijden

adres