FAQ

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?
Klik hier alsjeblieft.

Wat zijn de bedrijfsgegevens en het postadres van Arte di Vita?
Arte di Vita Ardennen 62 (3831EZ) in Leusden
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel (KvK): 62092545.
BTW nummer: NL120938716B01.

Hoe kan ik contact opnemen met Arte di Vita?
U kunt ons mailen via interiors@artedivita.eu of bel +31620401970.

Kan ik mijn gegevens wijzigen?
Natuurlijk. Neem contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de betaalmethoden?
U kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, creditcard, Mister Cash, Sofort en Paypal.
Veilige betaling
Als u bij Arte di Vita betaalt, wordt u doorverwezen naar de betalingsprovider van Mollie. Dit is een internetkassa die online betalingen voor online winkels veilig verwerkt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardmaatschappijen.
iDEAL
Wanneer u ervoor kiest om via iDEAL te betalen, wordt u omgeleid naar de online bankpagina van uw bank.
Kredietkaart
U kunt betalen met Visa, Mastercard en American Express. Voor de creditcardbetalingen zijn zowel 3D-Secure (Verified By Visa) als een Fraude Detection Module (FDM) actief.
PayPal
Dit is een wereldwijd betaalsysteem, een soort online bank waaraan u een VISACARD of MASTERCARD kunt koppelen. U moet uw eigen PayPal-account hebben.

Hoe werkt het bestelproces?
Onmiddellijk na betaling ontvangt u een bevestiging met alle informatie die u nodig heeft over de betalingsstatus, verzending en levering.

Naar welke landen verzenden jullie?
Wij verzenden naar de meeste Europese landen. Neem contact met ons op via e-mail (interiors@artedivita.eu) als u van buiten Europa wilt bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?
De uiteindelijke verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. Afhankelijk van het gewicht en het land van verzending. De verzendkosten (tot 10 kg) zijn € 5,75 tot een maximum van € 28,00.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Na betaling worden de artikelen meestal binnen 24 uur verzonden. Onze huisinrichtingsproducten worden op bestelling gemaakt, de productie duurt maximaal vijf werkdagen voorafgaand aan verzending, tenzij anders vermeld. Uw bestelling wordt geleverd door DHL. DHL streeft ernaar uw bestelling de volgende werkdag binnen Nederland af te leveren. Levering van internationale bestellingen kan tot 10 werkdagen duren, afhankelijk van de locatie en de koerier.

Kan ik mijn aankoop retourneren?
U hebt het recht om uw bestelling te annuleren tot 14 dagen na ontvangst zonder een bepaalde reden. U hebt vervolgens het recht tot 14 dagen na annulering om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op uw bankrekening. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen en in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. De verzendkosten voor het terugzenden van het product naar Arte di Vita zijn voor eigen rekening. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet u het product retourneren met alle accessoires en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Welke aankopen kan ik niet retourneren?
Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd. Het betreft:
•  Een geopend verfblik (tenzij het product niet aan de verwachtingen voldoet).
•  Producten die zijn vervaardigd of aangepast volgens uw specificaties of die een duidelijk persoonlijk karakter  hebben (maatwerk).
•  Producten die vanwege hun aard niet kunnen worden geretourneerd. Als dit van toepassing is, wordt dit duidelijk vermeld bij het product, of duidelijk zichtbaar voordat u uw bestelling definitief maakt.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?
U kunt eenvoudig gebruik maken van uw herroepingsrecht door ons via e-mail (interiors@artedivita.eu) te informeren dat u het product wilt retourneren (of ruilen). Vermeld in uw e-mail minimaal de volgende informatie:

 • Voor-en achternaam
   •  Adres
   •  Bestellingsnummer
   •  IBAN-bankrekening
   U hebt vervolgens een maximum van 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.
   
   Wijze van retourneren
  1. Als uw bestelling is verpakt (zoveel mogelijk in de originele verpakking), kunt u deze naar het onderstaande adres verzenden. Bewaar uw verzendbewijs aub! 
  Arte di Vita Retourzending Ardennen 62 3831 EZ Leusden, Nederland
  2. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze door ons gecontroleerd.
  3. Na een succesvolle inspectie van de retourzending ontvangt u per e-mail een bevestiging dat wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen en dat wij het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) binnen 14 dagen aan uw bankrekening zullen terugbetalen. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Welk geldbedrag krijg ik terug na het retourneren van de aankoop en wanneer?
Als u een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst correct hebt geretourneerd, zullen wij de volledige aankoopprijs inclusief eventueel berekende verzend- en/of betaalkosten van dat product zo spoedig mogelijk en in elk geval binnen 14 dagen na retourzending terugbetalen. Als we een product niet kunnen retourneren, nemen we hierover contact met u op. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor eigen rekening. Als u via PayPal hebt betaald, vergoedt PayPal deze kosten.
 
 Terugbetaling van de kosten
•  Wanneer u een deel van de door u ontvangen aankopen retourneert, krijgt u alleen de volledige aankoopprijs van dat onderdeel.
•  Als u expliciet voor een duurdere verzendmethode bent gegaan dan de aangeboden (goedkoopste) standaardlevering, zijn de extra kosten voor eigen rekening.
•  Kosten die voortvloeien uit de afschrijving van een geretourneerd artikel.

* * U kunt het artikel bekijken en bekijken. Wanneer u het artikel gebruikt en als gevolg hiervan afschrijving plaatsvindt, wordt deze waardevermindering verrekend met het bedrag dat moet worden terugbetaald. Geopende verfblikken kunnen niet worden geretourneerd (tenzij het product niet voldoet aan wat u er redelijkerwijs van mag verwachten).

Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Kan ik een product ruilen?
U kunt alle producten ruilen, behalve producten gekocht tijdens een uitverkoop. Producten kunnen worden geruild door het betreffende product in overeenstemming met de retourvoorwaarden te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling op onze website te plaatsen. Op deze manier kunt u zien of het product nog steeds beschikbaar is. We adviseren u om uw bestelling onmiddellijk te bevestigen, vooral als de voorraad beperkt is. Producten die u in het winkelwagentje heeft geplaatst, worden niet voor u gereserveerd. Is het product uitverkocht, maar ziet u geen alternatief product naar wens? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kunnen dan zien of we het product voor u kunnen ophalen. Natuurlijk kunnen we niets beloven.

Ik heb een verkeerd / beschadigd / incompleet / defect product ontvangen: wat te doen?
Heeft u ondanks onze zorgvuldige inspectie een verkeerd, beschadigd, incompleet of defect product ontvangen? Neem zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice; een van onze teamleden neemt zo snel mogelijk contact met u op. We sturen u dan het juiste product of een nieuw product. Een Arte di Vita-teamlid zal met u afspraken maken over de terugkeer van het onjuiste, beschadigde, onvolledige of defecte product (en). Uiteraard zorgen wij in dat geval voor de retourkosten. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Ik kan geen bestelling plaatsen: wat te doen?
Neem contact op met onze klantenservice, zodat we u kunnen helpen. 

Ik heb mijn aankoop niet ontvangen: wat te doen?
Neem contact op met onze klantenservice, zodat we u kunnen helpen. Hoe kan ik een klacht melden? In het onwaarschijnlijke geval dat u niet tevreden bent met de aankoop van een product, neem dan contact op met onze klantenservice.